Hartat gjeografike të Qipros tregojnë se Limassol ndodhet pikërisht në mes të bregut jugor të ishullit. Ajo ka mbi 15 km bregdet dhe malet mbresëlënëse të Troodos që shfaqen përballë horizontit. Prona për shitje në Qipro këtu është në kërkesë të madhe për shkak shtëpi për shitje postoni postim falas Tirane Zog Zi të shumëllojshmërisë së peizazheve dhe pasurive të paluajtshme në dispozicion. Këta janë disa që preferojnë një vilë të Qipros në Limasol për t’u vendosur në rrëzë të Troodos në një nga fshatrat e përgjumur të rrethuar me vreshta, të tjerë favorizojnë apartamentet në Limasol Qipro të cilat janë më afër bregdetit dhe jeta dinamike e natës për të cilën qyteti njihet. .

Limassol ka portin kryesor në ishull, një qendër tregtare e ngarkuar dhe është qyteti i dytë qipriot pas Nikosia. Ka një shëtitore të gjallë plot me dyqane, kafene dhe restorante me qytetin e vjetër që qëndron në sfond dhe hotele dhe apartamente që kujdesen për vizitorët që vijnë në qytet nga brenda dhe jashtë vendit. Prona për shitje në Qipro në rajon i është dhënë së fundmi një tjetër shtysë nga njoftimi i Ministrit të Tregtisë se janë nënshkruar kontratat për një marinë të re e cila do të vendoset në zemër të qytetit dhe do të ketë hapësirën për të mbajtur 1000 varkat.

Një nga avantazhet e tjera të pronës së Qipros për shitje në Limasol siç tregojnë hartat gjeografike të Qipros është se ajo ndodhet pothuajse në gjysmë të rrugës midis dy aeroporteve në jug të ishullit, Paphos dhe Larnaca, kështu që ka pa ndryshim dy zgjedhje për të fluturuar. brenda dhe jashtë, të cilat mund të ndihmojnë për disponueshmërinë, zgjedhjen dhe çmimin e fluturimeve. Ka pasur gjithashtu një program afatgjatë të përmirësimit të rrugëve që ka vazhduar për më shumë se katër vjet dhe tashmë është pothuajse i përfunduar. Kjo përfshinte ndërtimin nën dhe mbi kalon rreth pesë rrethrrotullimeve në rrugën kryesore që shkon ngjitur me periferi të qytetit nga Nikosia dhe Larnaka deri në Paphos. Pas vitesh bezdi rezultati është fantastik dhe udhëtimi nga lindja në perëndim të qytetit, i cili në një ditë të mirë, jashtë orarit të pikut që dikur merrte më shumë se gjysmë ore, tani mund të bëhet në 7 minuta.

Një vilë e Qipros në Limasol mund të përfitojë nga jeta e mrekullueshme kulturore pasi qyteti pret dy nga festivalet më të mëdha vjetore të ishujve – Karnavalin para Kreshmës dhe Festivalin e Verës së Shtatorit. Zona gjithashtu ka disa nga vendet më të bukura dhe më të rëndësishme historike. Prona për shitje në Qipro përfiton nga zona që ka të gjitha virtytet e ishullit; deti, malet, historia, jeta e fshatit dhe qendra e qytetit për ata që nuk bëjnë dot pa element urban.

Pra, në përgjithësi, çfarë lokacioni i mrekullueshëm për pronën në Qipro për shitje mund të shihni pse është kaq popullor, i shtuar të gjithë kësaj moti i Qipros është qershia mbi tortë, duke bërë të mundur të shijoni të gjithë jetën në natyrë që është në dispozicion . Ejani dhe kërkoni për veten tuaj do të pëlqeni atë që shihni!!